Kako postaviti zaštitnu foliju na ekran mobitela

Loading the player...

Pomognite nam u dijeljenju znanja:

Broj pregleda: 22822
širina(px): visina(px):

Autor: Filip Kosić

Što Vam je potrebno

  • Odgovarajući Screen Protector
  • Krpica (dobije se uz screen protector)
  • Mobitel

U ovom video tutorialu možete vidjeti kako pravilno postaviti zaštitnu foliju (screen protector) na ekran svog mobitela, bez da dobijete mjehuriče na ekranu! Iznad vas se nalazi video tutorial kako bi ste se što lakše snašli u stavljanju screen protectora,, a ispod je detaljno prikazan tutorial sa tekstom! U videu je prikazano kako staviti Mirror (ogledalni) screen protector, ali tutorial vrijedi i za ostale! Screen Protector služi tome da zaštiti vaš telefon od ogrebotina i prljavštine, te nakon što se Screen Protector izguli, sve što je potrebno jest odstraniti ga i staviti novi. Vaš ekran telefona će biti ko nov i bez ogrebotina! Jedan Screen Protector može trajati duže od godine dana! Zavisno od "čuvanja" mobitela!

 

1. Očistite display telefona detaljno, tako da na ekranu ne bude prašina, packi od prstiju i ostalih nečistoća! Najbolje je očistiti ga krpicom za naočale ili krpicom koju ste dobili uz Screen Protector
 
 
2. Odljepite prvi dio folije (označen sa "STEP 1") DO POLA, te na odgovarajuču stranu "zaljepite" Screen Protector do pola
 
3. Zatim sa prstom lagano pritiskujte zaljepljeni dio prema "dole" kako bi istisnuli zrak koji se nalazi ispod folije! Na taj način ćete izbijeći stvaranje "mjehuriča zraka" pod folijom. Ukoliko imate telefon sa povečim Touch Screenom, predlažem da uzmete kreditnu karticu i lagano potiskujete prema "dole" foliju dok ne dođete do kraja!
 
 
 
4. Nakon što ste foliju stavili do kraja, primite drugi dio folije (označen sa "STEP 2"), te ga podižite sve dok se ta zaštitna folija kompletno ne odstrani. Pritom pridržavajte foliju koja je "zaljepljena na uređaj". 
 
 
I to je to! Sada imate zaslon koji je zaštičen od ogrebotina! Nakon što se folija ošteti, skinite izgrebanu i postavite novu pomoću ove iste metode!