Kako se ljubiti na prvom spoju | Doznajte kako se ljubi

Kako se ljubiti na prvom spoju | Doznajte kako se ljubi

Pomognite nam u dijeljenju znanja:

Članak Vam je pomogao?

Autor: Hana Stanojević

Bliži se kraj večeri i sve je bilo totalno cool i sad se bliži kraj tom prvom izlasku s nekim tko ti se sviđa. Kako se odbrojavaju minute, približavaš se sve bliže i bliže tom pomalo čudnom trenutku na kraju večeri. I onda odjednom shvatiš DA NEMAŠ POJMA ŠTO I KAKO NAPRAVITI! Bez brige, to i je najljepši dio svega i vrijeme je da potakneš "usne na usne magiju", jer si cijeli izlazak i razmišljao samo o tome.

 

Prvo što ti treba je žvakaća guma ili neki osvježivač daha jer ne želiš odbiti "nekog posebnog" svojim zadahom iz usta. Dakle četkica prije izlaska i žvakača guma za vrijeme izlaska su tvoji najbolji prijatelji.


1. Prije nego što uopće kreneš poljubiti nekoga, zapitaj se da li je stvarno pravo vrijeme za to. Gledaj partnerov govor tijela i sugestije, puno toga možeš saznati. Npr. ako ti se partner primiče i naginje lagano glavu u stranu, za Boga miloga nemoj stajat k'o telac na mjestu već napravite isto.

2. Svi znakovi su tu, onda se nagni i učini to. Čekanje i odugovlačenje samo taj trenutak čini čudnim.

3. Zadrži pogled u očima kako se približavaš. Probaj ne zatvoriti oči prije nego prislonite usne zajedno.

4. Lagano nagni glavu u stranu i to naravno suprotnu od partnerove, osim ako ne želiš prisilno svoj nos nabit na njegov/njezin.

5. Nježno prislonite usne zajedno i dok se ljubite diši na nos. Pokušaj disanja na usta će sve upropastiti - to je zagarantirano

6. Nakon što je poljubac gotov, partnera gledaj u oči.

7. Sad je pravi trenutak da ponovno odmjeriš partnerov govor tijela i ako je "sve na svom mjestu", upusti se u još jedan nezaboravan poljubac

Napomena

Sutra je novi dan, jutro će izgledati bolje nego svako prije, a telefon samo što nije zazvonio..dobro, mobitel. Vrijeme je za drugi spoj :-)