Kako vratiti zaboravljenu lozinku na Gmailu | Korištenje prenesenih računa na Google Apps

Kako vratiti zaboravljenu lozinku na Gmailu | Korištenje prenesenih računa na Google Apps

Pomognite nam u dijeljenju znanja:

Članak Vam je pomogao?

Autor: klo1991

Izvor: www.google.hr/

Ako pregledavate stranicu Računa, možda otkrijete kako se neke opcije razlikuju na konvertiranom računu za Google Apps od onih na standardnom Google Računu. U nastavku slijedi opis razlika u postavkama.

 

Opcije oporavka zaporke

Opcije oporavka zaporke računa za Google Apps ne možete poništiti niti obnoviti na toj stranici jer je administrator vaše domene ograničio promjene zaporke. To se općenito događa ako računima za Google Apps upravlja tvrtka, organizacija ili škola. Ako želite obnoviti zaporku, kontaktirajte svog administratora.

Adrese e-pošte

Nemate opciju za uređivanje adrese e-pošte na računu za Google Apps. To je zato što vašom adresom e-pošte upravlja administrator pa trebate kontaktirati administrator ako želite promijeniti adresu za isporuku. Također možete vidjeti e-poštu navedeno u obrascu

Adrese a-pošte u obrascu korisnickoime@moja-domena.com.test-google-a.com ispod adrese e-pošte za Google Apps. To predstavlja privremenu adresu e-pošte i ne treba vas zabrinjavati.


Moji proizvodi

Ovdje su navedeni proizvodi koje koristite na svom računu. Nažalost, možda uočite kako više proizvoda koje koristite nisu navedeni u odjeljku Moji proizvodi. Ako želite da svi proizvodi koje koristite budu navedeni u odjeljku s proizvodima u postavkama računa, morate se izravno prijaviti na proizvod:

1. Posjetite stranicu proizvoda prema izboru.

2. Kliknite Odjava.

3. Ponovno se prijavite na račun koji želite prikazati u postavkama.

Napomena

Za Google Latitude možete se izravno prijaviti na stranici http://www.google.com/latitude/apps. No, za ostale mobilne proizvode koji nisu dostupni u računalnom web-pregledniku, neće se moći prikazati na stranici postavke računa. Ako želite urediti postavke za ostale mobilne proizvode, posjetite Centar za pomoć za mobitel.