RECENZIJA PROTEINA: Multipower Formula 80 Evolution | Visokokvalitetan 4-komponentni proteinski prašak kao podrška izgradnji mišića

RECENZIJA PROTEINA: Multipower Formula 80 Evolution | Visokokvalitetan 4-komponentni proteinski prašak kao podrška izgradnji mišića

Pomognite nam u dijeljenju znanja:

Članak Vam je pomogao?

Autor: Kristijan Janušić, copywriting

Izvor: www.kristijanjanusic.com

Na današnjem tržištu dodataka prehrani, ponuda je zaista velika. Usudimo se reći i prevelika. I dok u Americi nema problema pri registraciji proizvoda dodataka prehrani, u Hrvatskoj, odnosno cijeloj EU baš i nije tako. No podržavamo takav režim, jer je svaka dodatna provjera dobrodošla, a naše tržište tako nudi zaista provjerene i kvalitetne proizvode. Jedan od njih je i Multipower Formula 80 Evolution: Visokokvalitetan 4-komponentni proteinski prašak kao podrška izgradnji mišića. Pročitajte našu RECENZIJA PROTEINA i saznajte odgovara li ova formula upravo Vama.

 

Formula 80 Evolution omogućava vam visokokvalitetne proteine iz mlijeka i jaja. S malo mliječnih šećera i masti idealan je za zadovoljavanje povećane potreba za proteinima za vrijeme vježbanja. Podupire izgradnju mišića i sprječava razgradnju mišićnog tkiva za vrijeme prehrane siromašnije kalorijama.

Kroz 30 dana konzumiranja ovog napitka, zamijetili smo da je gustoća proteina konstantna, pa čak i 15 minuta nakon pripravka. Za razliku od mnogih drugih proteinskih napitaka, miris odgovara okusu, a čak i nakon 30 dana konzumiranja (5x tjedno - 2x dnevno) nismo se zasitili okusa čokolade koja je po nama vrhunska.

Malu zamjerku jedino imamo na miksanje praška i pjenu. Kako bi napitak u potpunosti bio ukusan, potrebno ga je miksati s mrežicom u shakeru, no pretjerate li s miksanjem, stvorit ćete poveću količinu pjene. Ipak, nekome i to više odgovara tako da za ovo ne dajemo negativnu ocjenu.

Formula 80 Evolution proteini se mogu konzumirati tijekom dana ili nakon treninga, ali mi ih radi povećanog postotka kalcijevog kazeinata preporučamo konzumirati prije spavanja, kako bi zadovoljili obnovu mišićne mase i spriječili katabolizam.

Formula 80 Evolution

    Kompleks visokokvalitetnih proteina: kazein, mlijeko, sirutka, jaje za brzo, srednje brzo i sporo otpuštanje
    Obogaćen vitaminima i mineralima
    Idealan za sve koji su na dijeti jer ova formula dulje održava sitost
    Prikladno za vegetarijance
    Bez glutena
    Bez aspartama

Formula 80 Evolution

1. Pomiješajte 1 pripravak (30 g = 3 ravne žlice) s 300 ml vode ili poluobranog mlijeka (1,5 % masti).
2. Konzumirajte 1-2 pripravka dnevno, najbolje 1 shake nakon treninga.

SASTAV:

Kalcij kazeinat (63 %), koncentrat mliječnih proteina (11 %), koncentrat proteina sirutke (10 %), , sirutka u prahu obogaćena proteinima, 3,2 % komadići dijetne čokolade (kakao masa, fruktoza, kakao maslac, emulgator: sojin lecitin, sol), bjelanjak u prahu (albumin 2 %), aroma, magnezij karbonat, zaslađivači: sukraloza i acesulfam-K , biljno ulje, vitamin C (kao askorbinska kiselina), niacin (kao nikotinamid), pantotenska kiselina (kao kalcij pantotenat), vitamin B6 (kao piridoksin HCI), tiamin (vitamin B1, kao HCI), riboflavin (vitamin B2). Sadrži laktozu.

Napomena

I za kraj, veseli nas reći da su proteini ukusni čak i ako ih pripremate s vodom, no svakako preporučamo da bude hladna. Preporuka je konzumirati ove proteine u smjesi za palačinke ili ako miksate voće i posni sir u blenderu.