Hrana od A do Z

Kako napraviti jabučni ocat

Kako napraviti jabučni ocat

Jabučni ocat skoro je zaboravljen, ali na svu sreću ponovno je otkriven prije nekoliko godina. Otada to omiljeno sredstvo iz bakinih vremena trijumfalno kroči u naše domove.

Korijeni mu sežu još u stari vijek: i kraljica Nefertiti održavala je ljepotu octenim kupkama. Jabučni je ocat...

Kako izabrati najbolju hranu za rast mišića

Kako izabrati najbolju hranu za rast mišića

Što mislite, koja je hrana najbolja za rast mišića, orašasti plodovi ili riba?

Kako GMO hrana može biti dobra

Kako GMO hrana može biti dobra

Danas se GMO hrana pojavljuje sve više i ima puno dobrih a i puno loših strana.

Kako izbjegavati namirnice koje štete vašem zdravlju

Kako izbjegavati namirnice koje štete vašem zdravlju

Jeftinija hrana često nije i bolja hrana! Čitajte deklaracije i radije platite nešto više, ali ćete barem dobiti pravu hranu koja štiti vaše zdravlje (ili mu barem ne šteti).

Kako izabrati hranu koja smiruje

Kako izabrati hranu koja smiruje

Stres možda nećete moći izbjeći. Ali svoj organizam u kriznim situacijama možete umiriti jedući pomno odabranu hranu, umjesto prvog što vam dođe pod ruku.

Kako planirati tjedni jelovnik

Kako planirati tjedni jelovnik

Planiranje jelovnika i svakodnevno kuhanje ne bi trebao biti problem. Ne samo da ćete unaprijed znati koliko novaca trošite na hranu, nego ćete te troškove moći smanjiti i do 50%. Zvuči li to dovoljno primamljivo da već danas počnete s planiranjem jelovnika?

Kako se bjelančevine metaboliziraju u tijelu

Kako se bjelančevine metaboliziraju u tijelu

Bjelančevine su vrlo važni sastavni dijelovi svakog organizma, jer čine neke strukture i supstance koje su neophodne za život svakog čovjeka.

Kako napraviti veličanstveni doručak

Kako napraviti veličanstveni doručak

Doručak je najvažniji obrok dana.

Kako napraviti blagdansko pecivo

Kako napraviti blagdansko pecivo

Da bi kruh od raženoga ili miješanoga brašna bio prhak, koristi se kiselo tijesto ili kvasac i kiselo tijesto. Za tijesta od pšeničnog brašna uzima se kocka kvasca, koju možete dobiti u pekarnama i trgovinama. Dizano tijesto možete čuvati jedan dan u hladnjaku.


BLAGDANSKO PECI...

Kako napraviti peciva s lanenim sjemenkama

Kako napraviti peciva s lanenim sjemenkama

Da bi kruh od raženoga ili miješanoga brašna bio prhak, koristi se kiselo tijesto ili kvasac i kiselo tijesto. Za tijesta od pšeničnog brašna uzima se kocka kvasca, koju možete dobiti u pekarnama i trgovinama. Dizano tijesto možete čuvati jedan dan u hladnjaku.


PECIVO S LANENI...

Prethodna12 3 4 5 Sljedeća