Kako prebaciti kontakte sa SAMSUNG GALAXY S I9000 i ostalih Android uređaja | Prebacivanje imenika s računala na Android mobitel

 Kako prebaciti kontakte sa SAMSUNG GALAXY S I9000 i ostalih Android uređaja | Prebacivanje imenika s računala na Android mobitel

Pomognite nam u dijeljenju znanja:

Članak Vam je pomogao?

Autor: Vedran

SAMSUNG GALAXY S – I9000 i ostali Android uređaji (prebacivanje Windows kontakata na mobilni uređaj s Android softverom)

 

1

Otvorite kontakteStart Windows Contacts. Označite sve kontakte i stisnite EXPORT. Gmail čita CSV i odaberite njega. Dalje, nazovite fajl kako želite (npr. abc) i spremite ga na radnu površinu radi lakšeg pronalaska u drugom koraku. Označite sva polja, tako da vam se svi podaci prebace i kliknite na Finish. Na radnoj površini će vam se pojaviti jedan fajl (npr. abc.csv). 


2

Spojite se na svoj Gmail račun. Odaberite Contacts More ActionsImport. Tu će vas sad pitati da odaberete fajl koji ste prethodno spremili na radnoj površini (abc.csv). Odaberite ga i pojaviti će vam se svi željeni kontakti. 


3

Zadnji korak je sinkronizacija mobitela sa Gmail računom. Na mobitelu otiđite na Accounts and sync Manage Accounts – kliknete na svoj Gmail račun. Odaberite da je sync ON, isto kao i sync Contacts da je ON. Mobitel će sam preko wireless mreže ili podatkovnog paketa preuzeti kontakte sa Gmail servera.


Napomena

Ovo vrijedi za operativni sustav Windows 7 i kontakte koji se nalaze u Windows Contacts. Morate imati aktivni gmail račun.