Kako prepoznati dobru osobu | Prepoznajte drage ljude

Kako prepoznati dobru osobu | Prepoznajte drage ljude

Pomognite nam u dijeljenju znanja:

Članak Vam je pomogao?

Autor: Ivan Herceg

Ako želite upoznati dobrog prijatelja s kojim se zabavno družiti i koji će biti s vama u teškim trenucima vrlo je važno znati prepoznati da li osoba ima dobru narav ili ne.

 

1

Obratite pažnju na lice osobe i govor tijela. Uspravna leđa, pogleda usmjerenog prema naprijed pokazuje da je osoba samouvjerena i ima pozitivan pogled na život. Osmjeh i veseli izgled su također pokazatelji optimističnog stava.
 


2

Ako osoba kod upoznavanja odmah pruži ruku u znak predstavljanja i ako vas gleda u oči to je znak da je osoba otvorena i željna za upoznavanjem novih ljudi (osobina dobrog stava). Isto tako, ako se rukujete više od tri do četiri sekunde možete se nadati jako susretljivoj osobi. 


3

Pričajte s osobom što više. Ako on/ona daju savjete, ohrabrujuće riječi i pomažu, to su znaci pozitivne i optimistične osobe. Još jedan indikator da ta osoba uvijek vidi pozitivne stvari bez obzira koliko loš dan bio.


Napomena

Kod dobre osobe uvijek će te se osjećati bolje, jer će ta osoba na vas prenijeti dobro raspoloženje i svi problemi će se činiti manje važnima!