Kako produljiti trajanje seksualnog odnosa | Produljite trajanje seksa 2.

Kako produljiti trajanje seksualnog odnosa | Produljite trajanje seksa 2.

Pomognite nam u dijeljenju znanja:

Članak Vam je pomogao?

Autor: Ivana Ugarković

Kako produljiti seksualni odnos Muškarci ponekad žele da njihov odnos traje duže, no ne znaju kako odgoditi ejakulaciju. Ključ do uspjeha se prije svega nalazi u glavi. Što ste zabrinutiji i napetiji i rezultat će biti lošiji. Isto tako nije ugodno ako vas pritišće partnerica. Na poboljšanju i produženju vašeg odnosa moraju raditi oba partnera i biti vrlo strpljivi i pozitivni. Postoji više načina kako produljiti odnos, a od ključne je važnosti da upoznate svoje tijelo i njegovo djelovanje. Kada to savladate i vaš odnos će biti bitno bolji. Usvojite tehnike pomoću kojih vaš spolni odnos može trajati duže nego obično.

 

1

Odnos s prekidom

Neposredno prije nego doživite orgazam prestanite sa stimulacijom na toliko vremena da vam se želja smanji. Vježbu ponovite od 3 do 5 puta po odnosu i rezultat će biti vidljiv već nakon 2-6 tjedana. A s vremenom će vaš odnos trajati toliko dugo, da ćete moći uživati i bez primjene ove tehnike. S obzirom da i vaša partnerica mora sudjelovati s njom prethodno o tome razgovarajte.


2

Čestalije samozadovoljavanje

To je odličan način za poboljšanje spolne izdržljivosti i oslobađanje spolne napetosti. S češćim masturbiranjem se možete toliko naviknuti na stimulaciju da će se s vremenom produžiti i spolni odnos. Za još veći učinak uz to možete koristiti i prvu tehniku. Dakle neposredno prije nego što vam dođe, prestanite sa stimulacijom i ponovite stvar nekoliko puta.


3

Korištenje kondoma

Ako kondom ne koristite za spriječavanje spolno prenosivih bolesti i trudnoće, možete ga koristiti za pojačanje izdržljivosti za vrijeme spolnog odnosa. Ako treba, možete upotrijebiti i deblji kondom, koji će još dodatno smanjiti intenzivnost stimulacije vašeg penisa tijekom odnosa.
 


4

Seksualna pomagala

Slično kao sa samozadovoljavanjem, i s korištenjem spolnih pomagala možete postati imuniji na seksualne podražaje. Postoji više različitih spolnih pomagala, a najpreporučljiviji su seksualni stimulatori. U krevetu vam od velike pomoći može biti i vibrator koji vas kod partnerice može zamijeniti u trenucima kada mislite da nećete izdržati. Vibrator i penis možete izmjenjivati, time ćete dodatno uzbuditi i vašu partnericu.


Napomena

Nemojte pretjerivati sa samozadovoljavanjem kako si ne biste uskratili užitke koje Vam pružaju seksualni odnosi!