Kako produžiti trajanje seksualnog odnosa | Kako produžiti trajanje seksa 1.

Kako produžiti trajanje seksualnog odnosa | Kako produžiti trajanje seksa 1.

Pomognite nam u dijeljenju znanja:

Članak Vam je pomogao?

Autor: Ivana Ugarković

Ukoliko ste muškarac i želite produžiti trajanje vašeg seksualnog odnosa, onda je ovo članak za vas! Za neke muškarce, naučiti kako duže izdržati u krevetu je očajnička situacija jer imaju problem sa preuranjenom ejakulacijom i doslovno mogu izdržati samo nekoliko sekundi, dok neki drugi muškarci imaju problem jer im partnerici treba puno više vremena da doživi orgazam. Takve situacije mogu biti frustrirajuće za obje strane. Muški ego je posebno pogođen ako se jako uzbudi i približi vrhuncu te jednostavno ne može izdržati više i nastaviti bez da ejakulira. Mnogim muškaracima je potrebno neko vrijeme između dvije ejakulacije, a duljina tog vremena je individualna. Dob utječe na vrijeme oporavka; mlađi muškarci tipično se oporavljaju brže nego stariji. Neki kažu da je dovoljno 2 minute, neki 20ak minuta, neki i po par sati..., ali najjednostavniji način je da sam sebe upitaš možeš li izdržati dovoljno dugo da zadovoljiš i sebe i partnericu. Ovo su neki od načina kako možete produžiti trajanje seksualnog odnosa:

 

1

Opustite svoje noge

Normalno je da muškarci drže stražnjicu i noge napete kad su blizu ejakulacije, jer vaše tijelo se ponaša prirodno u takvim fizičkim procesima. Opuštanjem tih mišića možete znatno smanjiti razinu seksualnog uzbuđenja i produžiti si vrijeme ejakulacije.


2

Opustite svoje disanje

Za neke muškarce samo ova tehnika je ogroman napredak. Ona radi također i na rješavanju ovog prvog načina – opuštanja nogu. No još jedan razlog zašto je ovo tako učinkovito je zato što i dah i ejakulacija su ne kontrolirani, ali se mogu dovesti do kontrole. Uspostava kontrole disanja je prvi korak prema kontroli prijevremene ejakulacije.

Kako produžiti trajanje seksualnog odnosa | Kako produžiti trajanje seksa 1.

3

Ne mislite puno na seks!

Najčešća metoda za izdržati dulje u krevetu je ta da se koncentrirate na nešto ne privlačno. Na TV, pjesmu koja trenutno svira, neredu u sobi, slike na zidu....ali postoji problem te tehnike. Loša vijest je ta što vas ta tehnika može previše ohladiti i izbaciti iz fokusa, a druga loša vijest je ta da žena osjeća vašu isključenost iz samog čina. Ovo treba vježbati samo tek toliko kako bi sebi dokazali da možete izdržati.


 


4

Usredotočite se na svog/svoju partnera/partnericu

Ova tehnika ima dodatnu korist jer on vas radi velikog ljubavnika, a kada shvatite kako sami kontrolirate vaš um neće vam biti problem izdržati duže. Najčešći uzrok prerane ejakulacije je sam strah zbog prerane ejakulacije. Kada prevladate taj strah moći čete se usredotočiti na nju, njen dah, napetost u mišićima, osjećaje i pogled.

Kako produžiti trajanje seksualnog odnosa | Kako produžiti trajanje seksa 1.

Napomena

Usredotočite se na emocije koje postoje između vas! I samo taj trud će vas snažno odvratiti od ejakulacije. Žene su vrlo osjetljive na ovu stvar i bit će iznenađene s emocionalnim i seksualnim iskustvom. Bilo da izdržite duže ili kraće bit će to najbolje seksualno iskustvo koje ste oboje doživjeli.