Kako žene varaju na internetu | Doznajte da li je profil na Facebook-u lažan ili stvaran

Kako žene varaju na internetu | Doznajte da li je profil na Facebook-u lažan ili stvaran

Pomognite nam u dijeljenju znanja:

Članak Vam je pomogao?

Autor: Hana Stanojević

Internet je možda dobar način kako upoznati nove žene, no imajte na umu da svi mi malo varamo kada je naš profil u pitanju. Koje su najčešće ženske internet laži?

 

1

Mlada i zgodna

Ne mora značiti da se iza ovog opisa skriva žena od 50 godina koja traga za mladim pastuhom, no pojam „mlad i zgodan“ je individualan. Nemojte očekivati djevojku od 18 godina niti seks bombu poput Megan Fox.


2

Ima brojne interese

Ta žena je izvor hobija – bavi se sportom, humanitarnim radom, fotografijom, modom, kuhanje, čitanjem knjiga…Možda malo pretjerujemo, no to čine i žene.


3

Nigdje nema godišta

Ako na njenom profilu nema nigdje godišta rođenja počnite sumnjati – ili je maloljetnica ili je podosta godina starija od vas. U prvom slučaju možete upasti u protuzakonite radnje, dok drugi ovisi o tome da li volite starije. U svakom slučaju budite sumnjičavi kada su njene godine u pitanju.


4

Status

Pripazite i na njen ljubavni status – nije istina da samo slobodne žene imaju profile na brojnim stranicama za potragu partnera.


5

Posao

Svatko voli ispasti u što boljem izdanju. Nije rijetkost da malo uljepšamo svoje radno mjesto. Ona radi kao tajnica, ali će vam napisati da radi u jednoj marketinškoj firmi. Vi ćete naravno pomisliti na nešto posve drukčije.


Napomena

Ništa ne trebate uopćavati. Koliko neki ljudi lažu, toliko su drugi iskreni. Nikad ne možete sa sigurnošću reći što se skriva iza njenog profila dok ju ne upoznate. Tko ne riskira, taj ne profitira!