Povrće

Kako napraviti povrtni temeljac

Kako napraviti povrtni temeljac

Recepti koji slijede korišteni su kao osnova analize hranjivih sastojaka za sve recepte u ovoj knjizi koji uključuju temeljac. Koristite li juhu u kocki, prilagodite začine navedene u receptu prema svom ukusu jer juhe u kocki sadrže znatnu količinu soli.

Kako pripremiti zimnicu od rajčica

Kako pripremiti zimnicu od rajčica

Kada Je lijepo vrijeme, rajčice sušite na suncu - tada će biti još ukusnije. Zimnicu možete spremiti sa začinima ili bez njih.

Kako napraviti kisele krastavce

Kako napraviti kisele krastavce

KISELJENJE KRASTAVACA

Ovo pripremanje slično je vrenju kiseloga kupusa, samo što se koristi jača koncentracija pripravka od soli, octa i začina.

Kako kiseliti bundevu

Kako kiseliti bundevu

KISLJENJE BUNDEVE

Nekada nije bilo smočnice u kojoj se na policama nije mogla naći ukiseljena, kiselo-slatkasta bundeva.

Kako kiseliti kupus

Kako kiseliti kupus

Kiseli kupus sadrži puno vitamina C i druge biljne tvari koje mogu uništiti kancerogene supstancije.

Kako marinirati mini rajčice

Kako marinirati mini rajčice

Osim voća, i povrće može završiti u staklenki.

Kako pripremiti povrće za juhu

Kako pripremiti povrće za juhu

Osim voća, i povrće može završiti u staklenki.

Kako sušiti gljive

Kako sušiti gljive

Svakome su poznati i svatko cijeni voćne Musle s kolutićima jabuke i suhim šljivama zato što pospješuju probavu, ali samo je pojedincima poznato kako se jednostavno suše jabuke, šljive, marelice, breskve, grožđe, kruške ili dunje. Isprobajte i sami.

Kako napraviti sušene kolutiće luka

Kako napraviti sušene kolutiće luka

Kako kuhati sušeni grašak i grah

Kako kuhati sušeni grašak i grah

Prethodna12 3 4 Sljedeća