Littera Nova | Engleski za pravnike i njemački za medicinsko osoblje

Autor: KAKO.hr Izvor: Littera Nova

Littera Nova | Engleski za pravnike i njemački za medicinsko osoblje

Članak

Program NJEMAČKI ZA MEDICINSKO OSOBLJE je namijenjen medicinarima koji trebaju savladati vokabular vezan za struku, rad s pacijentima i ophođenje s kolegama. Program je usmjeren na vokabular uz kratki osvrt na gramatiku potrebnu za uspješno komuniciranje i osposobljavanje za rad u bolnicama i sličnim ustanovama.
 
Program POSLOVNI ZA PRAVNIKE je namjenjen pravnicima koji žele savladati vokabular vezan uz njihovu struku. Uz vokabular program sadrži i kratki osvrt na gramatiku koja je potrebna za uspješnu usmenu i pismenu komunikaciju s klijentima kolegama u struci.
 
 

VIZIJA

Želimo se učiniti prepoznatljivim načinom na koji prenosimo znanje polaznicima, pomažemo im u osobnom razvoju, ali i ostajemo u kontaktu s njima te imamo priliku uvjeriti se kako smo i mi doprinijeli njihovom osobnom uspjehu i razvitku.
 

MISIJA

Želimo učenje jezika učiniti dostupnim, ostvarivim i mogućim. Želimo pomoći povezivanju ljudi, njihovom boljem međusobnom razumijevanju i upoznavanju. Upoznavanje drugih kultura počinje s jezikom, a razumijevanje drugih kultura i običaja vodi ka boljem svijetu.

Napomena

Od 2002. smo s Vama kao strani jezici LITTERA NOVA. Otvaranje POSLOVNOG UČILIŠTA TALENTUM i proširenje poslovnih aktivnosti predstavlja odgovor na potrebe naših klijenata. Poslovno Učilište Talentum posluje na adresi II. Maksimirsko naselje 21 u prostorima Littera Nova.