BOSE SoundLink® Mini Bluetooth® zvučnik

Autor: evo-magazin.com Izvor: evo-magazin.com

BOSE SoundLink® Mini Bluetooth® zvučnik

Uživajte u glazbi u pokretu, gdje god idete. SoundLink® Mini Bluetooth zvučnik daje puni, prirodni zvuk iz malog kućišta koji stane na dlan ruke.

Članak

BOSE SoundLink® Mini Bluetooth® zvučnik

Spaja se bežično na Vaš smartphone, tablet ili neki drugi uređaj opremljen Bluetooth tehnologijom, tako da možete slušati glazbu, gledati video ili igrati igre uvijek i svugdje. Domet od gotovo 10m omogućuje uživanje u zvuku bez nepotrebnih kablova. Jednostavno je, zgrabite ga i krenite.

Punjiva litij-ion baterija omogućava do 7 sati autonomije, a kod kuče ga možete koristiti i duže, možete ga slušati i dok se puni na punjaču. Praznoj bateriji treba do tri sata da se maksimalno  napuni. Iako je teško očekivati tako bogat zvuk iz tako malog zvučnika, SoundLink® Mini je nešto potpuno drukčije. Kvaliteta reprodukcije i glasnoća nisu žrtvovani zbog prenosivosti.

Kombinacija svih postojećih tehnologija i inovativne konfiguracije zvučničkih jedinica rezultirala je full-range zvučnikom koji se može pohvaliti impresivnom reprodukcijom niskih tonova iz malog kućišta.

SoundLink® Mini zvučnik je dizajniran za jednostavno korištenje. Aluminijsko kućište iz jednog dijela izgleda atraktivno, a u isto vrijeme i iznimno kvalitetno.

Cijena je: 1.499,00Kn (PDV uključen)

Za više informacija nazovite 095/230-2300 ili zatražite ponudu na shop@ascomm.hr