Riža i tjestenina

Kako pravilno kuhati rižu

Kako pravilno kuhati rižu

Riža u receptima analizirana je metodom absorpcije i to kuhana bez dodatka soli.

Kako napraviti pissaladiere

Kako napraviti pissaladiere

Kako napraviti Chow mein

Kako napraviti Chow mein

Kako napraviti meksički taco

Kako napraviti meksički taco

Kako napraviti tikvice nadjevene povrćem

Kako napraviti tikvice nadjevene povrćem

Kako napraviti raviole

Kako napraviti raviole

Kako napraviti rezance s dimljenim lososom

Kako napraviti rezance s dimljenim lososom

 Kako napraviti domaće okruglice

Kako napraviti domaće okruglice

Vrijeme pripremanja: 10 minuta
Vrijeme kuhanja: 1 sat i 10 minuta
za 4 osobe

Kako napraviti rezance s umakom od špinata

Kako napraviti rezance s umakom od špinata

Vrijeme pripremanja: 5 minuta
Vrijeme kuhanja: 20 minuta
za 4 do 6 osoba

Kako napraviti talijanski rižoto

Kako napraviti talijanski rižoto

Vrijeme pripremanja: 10 minuta
Vrijeme kuhanja: 25 - 30 minuta
Za 4 - 6 osoba

Prethodna12 3 Sljedeća