kako-koristiti-vise-gmail-google-racuna-odjednom-kako-hr

Kako koristiti više Gmail računa odjednom | Korištenje prenesenih računa za Google Apps

Nakon prijelaza računa za Google Apps, uočit ćete kako se ne možete prijaviti na drugi Google račun u istom pregledniku ako ste prijavljeni na račun za Google Apps. Evo zašto:

* Google upotrebljava kolačiće kako biste ostali prijavljeni na račun.

* Taj kolačić omogućuje prijavu na jedan račun odjednom.

* Prije su računi za Google Apps imali drugačiji način dodjeljivanja kolačića od Google računa pa ste se mogli prijaviti na oba računa u istom web-pregledniku.

* Vaš račun za Google Apps sad je prenesen i radi kao cjeloviti Google račun. Vaš račun upotrebljava standardni kolačić za prijavu na Google te se tako možete istovremeno prijaviti na samo jedan račun.

Omogućavanje višestruke prijave

Nakon prijelaza, možete upotrebljavati opciju višestruke prijave za istodobno prijavljivanje na više računa za određene proizvode. Višestruku prijavu možete omogućiti na stranici postavki višestruke prijave. Ako pokušavate pristupiti proizvodu koji ne podržava višestruku prijavu, pogledajte druge opcije za upotrebu više računa.

Opis višestruke prijave

Nakon što omogućite višestruku prijavu, pročitajte više informacija da biste počeli s radom. Prije početka upotrebe višestruke prijave bilo bi dobro da pogledate i našu stranicu s poznatim problemima. 

Pratite nas na društvenim mrežama

Ne budite sramežljivi, pridružite se Kako.hr zajednici, svaki dan naučite nešto novo i podijelite svoja znanja s drugima.