Kako ukloniti mrlje od čokolade | Čišćenje mrlja od čokolade

Želite li saznati kako učinkovito očistiti mrlju od čokolade? Isprobajte neke od naših jednostavnih i korisnih savjeta, kojima sami trajno možete ukloniti nezgodne mrlje.

Rješenje br. 1

Svaku mrlju, pa tako i onu od čokolade najbolje odmah treba pokušati isprati u toploj vodi. Mrlje od čokolade se najbolje rješavaju sodom bikarbonom. Dodatan trik je mrlju potopiti u toplo mlijeko i nakon toga isprati je čistom vodom, te oprati na uobičajeni način deterdžentom za pranje rublja, od kojih vam svakako preporučamo Persil.

VEZANI ČLANCI:

_________________________

Rješenje br. 2

Ukoliko se mrlja nalazi na sintetičkoj tkanini, tapkajte ju 12 postotnim hidrogenom, a ako se pak radi o vuni ili svili kapnite nekoliko kapi vode i amonijaka.

Rješenje br. 3

Još jedan način za učinkovito uklanjanje mrlja od čokolade je mješavina od žlice deterdženta za rublje s enzimima i dvije šalice vode. Nanesite na mrlju te ostavite da djeluje 20 minuta i isperite. Mrlju na neperivoj tkanini istrljajte alkoholom te nakon deset minuta oprezno isperite u vodi s blagim deterdžentom.

____________________________________________

 

crno vino uklanjanje mrljacrno vino uklanjanje mrljacrno vino uklanjanje mrljacrno vino uklanjanje mrlja

Silan Soft & Oils Violet sadrži zadivljujuću kombinaciju voćnih nota, nježnog praškastog mirisa bijelih cvjetova, baršunastih ljubičica i breskve. Zaokružen senzualnim šumskim mirisom i praškastim mošusom oduševit će Vašu odjeću sa svakim pranjem.
 
Dostupan u trgovinama od studenog 2014. godine, sa snažnomTV kampanjom i nizom uočljivih lokalnih promocija, nova Silan Soft & Oils linija obećava očaravajuću dimenziju nježne brige za Vašu odjeću – nudeći zavodljivo mirisno iskustvo i oduševljavajuće mekanu posteljinu, u kojoj će uživati sva Vaša osjetila.
 

Pratite nas na društvenim mrežama

Ne budite sramežljivi, pridružite se Kako.hr zajednici, svaki dan naučite nešto novo i podijelite svoja znanja s drugima.