Kako napraviti domaću majonezu, omiljeni umak za salate i hladna jela

Tajna pripremanja savršene majoneze leži u uporabi svježih namirnica i u polaganom dodavanju ulja kako se masa ne bi zgrušala.

Kako pripremiti zimnicu s naljevom od octa, soli i začina

Većina povrća kiseli se začinjenim octom, a sastojci se razlikuju ovisno o receptima i osobnim ukusima. Najbolja vrsta octa za kiseljenje jest alkoholni, bijeli ili tamni. Idealno bi bilo ostaviti začinjen...

Kako radi multipraktik | Kako rade kućanski aparati

Multipraktik je sredstvo najsvestranije primjene u kuhinji koje štedi vrijeme, opremljeno dodacima za specifične radnje kao što je sjeckanje, usitnjavanje, rezanja na ploške, miješanje tijesta i cijeđenje soka...

Kategorija - Gastro kutak

Kategorija postova o hrani i piću

Pratite nas na društvenim mrežama

Ne budite sramežljivi, pridružite se Kako.hr zajednici, svaki dan naučite nešto novo i podijelite svoja znanja s drugima.