kako_gledati_seriju_svjedok_broj_3_u_hrvatskoj_bosni_srbiji_kakohr

Kako i gdje gledati seriju “Svjedok broj 3” u Hrvatskoj, BiH i Srbiji – Sve što trebate znati o ovoj seriji

U stalno mijenjajućem televizijskom pejzažu, nedavno se pojavila serija koja je osvojila svijet streaminga. “Svjedok broj 3”, napeta drama koja je prvi put prikazana u Velikoj Britaniji prije godinu dana, upravo je objavljena na Netflixu. Sa svojim složenim zapletom i zanimljivom glumačkom postavom, ova serija izaziva pravu senzaciju među gledateljima širom svijeta.

O čemu se radi u Svjedoku broj 3?

Jodie, vlasnica frizerskog salona, jednog dana na poslu zatekne se kako gleda kroz prozor. U tom kratkom trenutku vidi dvije osobe koje hodaju s druge strane ceste. Ne zna da je upravo svjedočila ubojici i žrtvi neposredno prije ubojstva.

Tko glumi u Svjedoku broj 3?

Svjedok broj 3 okuplja neke iskusne britanske glumce koji možda nisu poznati izvan svoje domovine. Tu su Nina Toussaint-White koja glumi Jodie, poznata i po ulogama u dugotrajnim sapunicama EastEnders i Emmerdale. Sion Daniel Young, koji glumi policajca Ivana Barkasa, manje je poznat, a nastupao je u Keeping Faith i Deceit. Katherine Field, koja glumi Dee, još je jedna manje poznata glumica bez drugih kredita.

Veteranska glumica Sue Johnston, koja glumi Cathy u seriji, poznata je u Velikoj Britaniji po ulogama u The Royle Family, Waking the Dead i Imagine Me & You.

Koliko epizoda ima serija?

Postoji samo jedna sezona Svjedoka broj 3. Ta sezona ima četiri epizode. Nema imena epizoda, a označene su samo sezonom i brojem epizode.

Hoće li biti druge sezone Svjedoka broj 3?

Trenutno nema najave o drugoj sezoni Svjedoka broj 3. Serija je prikazana prije godinu dana, pa postoji mogućnost da će druga serija biti objavljena u budućnosti. Ali trenutno, Channel 5 nije ništa konkretno najavio.

Je li Svjedok broj 3 temeljen na istinitoj priči?

Iako Svjedok broj 3 može izgledati vrlo realistično na površini, nije temeljen na istinitoj priči. Niti je TV serija temeljena na knjizi. Napisao ju je cijenjeni dramatičar Thomas Eccleshare.

Gdje je snimljena serija “Svjedok broj 3”?

Iako je serija smještena u istočnom Londonu, Svjedok broj 3 zapravo je snimljen u Dublinu i Wicklowu u Irskoj.

Je li serija vrijedna gledanja?

Ljudi su na društvenim mrežama i na IMDb-u izrazili koliko je Svjedok broj 3 intenzivan i dobro napisan. Trenutno ima ocjenu 6.3/10 na IMDb-u, a mnogi komentiraju koliko je serija potcijenjena. Čini se da je prošla ispod radara. Channel 5 nije mreža poznata po kvalitetnim TV dramama.

Ako ste ljubitelj misterija, kriminala i trilera, Svjedok broj 3 definitivno vrijedi vašeg vremena. A s obzirom da ima samo četiri epizode (po 45 minuta svaka), možete je čak i završiti u jednom gledanju (ako ste iskusni binge-gledatelj!) Samo pazite da je ne gledate sami!

Kako gledati seriju?

Svjedok broj 3 prikazan je prije godinu dana u Velikoj Britaniji na Channel 5, a dostupan je za gledanje putem My5 besplatno za stanovnike Velike Britanije. Sve što trebate učiniti je stvoriti My5 račun, i spremni ste za gledanje.

Za one u SAD-u, serija je dostupna od 15. prosinca na Hulu. Za odabrane zemlje, uključujući Australiju, Ganu, Irsku, Novi Zeland, Južnu Afriku i Španjolsku, sada je dostupna putem Netflixa.

Serija nije dostupna u vašoj zemlji?

hide.me VPN može pomoći! Ne bojte se ako Svjedok broj 3 nije dostupan u vašoj zemlji. Zato postoji hide.me VPN! Sve što trebate učiniti je povezati se s jednim od naših specijaliziranih streaming servera i moći ćete pristupiti seriji “Svjedok broj 3” putem bilo koje od gore navedenih metoda.

Jednostavno je, samo preuzmite hide.me VPN aplikaciju za svoj uređaj, povežite se s zemljom koja odgovara streaming servisu koji planirate koristiti jednim klikom i uživajte u seriji Svjedok broj 3!

Imate pitanja? Imamo odgovore! Ako imate bilo kakva pitanja o hide.me VPN usluzi, rado će vam odgovoriti. Sve što trebate učiniti je poslati im poruku putem e-maila na support@hide.me ili ih kontaktirati putem live chat-a. Podrška je dostupna 24/7, pa su uvijek tu. Nijedan problem nije prevelik ili premalen. Rado će vam pomoći!