kako_do_plocica_trbusnjaka_u_kratkom_roku_cvrste_trbusne_plocice

Kako do pločica – trbušnjaka u kratkom roku | Čvrste trbušne pločice

Da li stvarno mislite da je moguće dobiti savršene trbušne mišiće (six pack) u samo tjedan dana?

Morate biti jako naivni, da vjerujete, da zaista postoji proizvod ili usluga, koja će vam pomoći da dobijete izrezane trbušnjake u samo jednom tjednu. Nažalost to nije moguće. Postoje načini kako da dobijete tzv. six pack brzo, ali ne u samo sedam dana. Nemojte vjerovati marketinškim trikovima koji se prikazuju kao „tajne“ kako se izrezati u tjedan dana. Oni su samo načini da vas uvjere da kupite njihove proizvode i ništa više.
Čuda se ne događaju, bar ne kada je u pitanju gubitak težine, gubitak masnoće i formiranje trbušnjaka u tjedan dana.

Za konačni uspjeh u formiranju trbušnjaka (izgled kornjačinog oklopa) potrebno je puno rada, truda i strpljenja. Postoje mnogi faktori koji morate uzeti u obzir i to obično traje više od jednog tjedna. Jedini način kako biste dobili trbušnjake u tjedan dana, je da u završnoj fazi oblikovanja vašeg trbuha, pojačano radite na trbušnim mišićima, kako bi se istakli i izgledali čvršće. Trebate vježbati sustavno i polako napredovati, te voditi brigu o tome što jedete i kako vježbate.

Dakle, sada kada vam je jasno da nije moguće dobiti six pack u tjedan dana idemo saznati korak-po-korak pristup, kako ih dobiti.

1. Da li imate dodatnih masnoća nakupljenih u trbuhu?

Neki ljudi ne razumiju vrlo jednostavnu činjenicu oko savršenih trbušnjaka. Da biste formirali trbušne mišiće prvo morate izgubiti dodatne masne stanice iz vašeg trbuha. Ne možete dobiti izgled kornjačinog oklopa ako još uvijek, imate masti u tom području, jer jednostavno oni nikada neće biti vidljivi. Za gubljenje masnoće iz trbuha ne postoje specifične vježbe koje morate raditi, već umjesto toga trebate voditi brigu o vašoj prehrani i osigurati da hrana i piće koje unosite, ne povećavaju razvitak masti. Dijeta je primarni način borbe protiv masnoće, a zatim vježba. Ako želite formirati vaše trbušnjake onda trebate slijediti vrlo strogu dijetu koja ne dozvoljava: masti, šećer, ugljikohidrate, crveno meso, a bogata je vlaknima (voće i povrće), perad, proteinima, ribom i obiluje vodom. Pijte puno vode.

2. Vježbajte vaše trbušnjake svaki dan!

Postoje neke vježbe koje su odlične za vaš trbuh, ali postoji i velik broj dnevnih aktivnosti koje vam mogu pomoći, a da vi to i ne znate. Na primjer, ako idete stepenicama umjesto lifta i tijelo držite uspravno, dok hodate možete pomoći ojačavanju vaših mišića, doslovno bez napora. To, naravno, neće zamijeniti redovite vježbe, ali to može služiti kao bonus za postojeće vježbe.

3. Ne zaboravite osnove

Idemo po redu. Izgubite kileizgubite masnoćuizgubite salo oko trbuha, a zatim oblikujte trbuh. Ako ne slijedite ovaj redoslijed i samo radite na trbušnjacima, nećete uspjeti. Budite strpljivi, taj proces ne može biti dovršen u tjedan dana, nekoliko tjedana, potrebni su vam mjeseci do završne faze, ali to je put kojim trebate ići.

4. Ne zaboravite dodatke redovnoj prehrani (suplementacija)