Kako ga zadovoljiti | Zadovoljite svog partnera

Predstavljamo Vam 4 vrhunska sexy seksi savjeta kojima ćete zadovoljiti svog dragog i natjerati ga da vas zove “Jedna i jedina”! 🙂

1. Iskoristite sve prednost vlastitog seksi glasa. Većina muškaraca obično preferira proste riječi. Ako vam prostote nije ugodno izgovarati “u četiri oka”, pokušajte putem telefona. Na taj ćete ga način dodatno napaliti pa će dolaziti s posla ranije no ikad.

2. Kad je vođenje ljubavi u pitanju, leži li teret preuzimanja inicijative uvijek na leđima vašeg muškarca? Ako je odgovor pozitivan, ušli ste u pogrešnu kolotečinu. Većina frajera sanja o tome da partnerica napravi prvi korak, uzme stvar u svoje ruke i pokaže svoje ljubavničko umijeće.

3. Uživate u oralnom seksu? Vrijeme je da svom muškarcu priuštite pravu poslasticu! Pitate se: što mi je činiti? Odgovor je jednostavan: jedite ananas! Ovo voće sadrži određene tvari zbog kojih će vaša “prijateljica” imati slatkasti okus i voćni miris.

4. Ako se seks s partnerom pretvorio u pravu monotoniju, vrijeme je da otvorite um i isprobate nove stvari. A zatim razgovarajte o dijelovima koji vam se jesu ili nisu svidjeli. Muškarci vole žene koje se usude otvoreno razgovarati o seksu. Ako vas neka njegova ideja jednostavno ne oduševljava, jasno mu to recite i predložite alternativu. Frajeri vole isprobavati nove stvari. Otvoreni razgovor o seksualnim potrebama i željama jedan je od glavnih preduvjeta za zdrav i dugotrajan odnos!

Pratite nas na društvenim mrežama

Ne budite sramežljivi, pridružite se Kako.hr zajednici, svaki dan naučite nešto novo i podijelite svoja znanja s drugima.