kako_procitati_njegov_govor_tijela_kako_musko_zenski_odnosi_hr

Kako pročitati njegov govor tijela | Doznajte što muškarci žele

Ponekad je tanka linija između muško-ženskog prijateljstva, ionake krhke i rijetke pojave, te početka zavođenja. Kako razlikovati prijateljevanje i flertovanje, te različite vrste njegovog odnosa prema vama, otkriva njegov govor tijela.

1. Drži vas za ruku

Ako se stalno držite za ruke dok šetate, pijete kavu ili razgovarate, on želi cijelom svijetu pokazati koliko mu je drago što je s vama. Privržen je i ozbiljan u svojim namjerama.

2. Dodiruje leđa

Muškarac koji vas dodiruje po leđima ili struku zapravo vas seksualno izaziva. On namjerno bira senzualne dijelove vašeg tijela i očekuje reakciju.

3. Ljubi se dugo

Ako vas ljubi strasno, sočno i duže od 10 sekundi, on je već zamišljao seksualni odnos s vama u svojoj glavi.

4. Liže usne

Antroploški gledano pokazuje da je gladan. Tako da, ukoliko ga uhvatite kako oblizuje usne, trebate znati da mu potičete ljubavni apetit.

5. Ljubi vas na rastanku

Prava ste sretnica ako imate partnera koji vas svaki put na rastanku pozdravlja poljupcem. On je iskren, strastven i erotičan. Poljubac u obraz otkriva nježnog muškarca.

6. Drži ruke na ustima

Ako blago prikriva usta rukama, to znači da laže ili skriva istinu od vas. Ako izbjegava vaš pogled onda budite sigurni da mu misli nisu iskrene.

7. Stoji blizu vas

Ako je na manje od dva koraka dok razgovarate, namjerava se zbližiti s vama. Njegovo ‘upadanje’ u vaš prostor je znak intimnosti.

8. Dodiruje vas ramenima

Kada muškarac pronađe slatku i simpatičnu djevojku, ima poriv da je zagrli, a za početak je nagnut ka vama. To ne znači da je seksualno nezainteresiran, već da njegova naklonost ima dublji smisao.

9. Sjedi na rukama

Pokušava se kotrolirati. On pazi što će reći, želi ostaviti zaista dobar utisak i udovoljiti vam.

10. Širok osmijeh

Ako ‘blista’ dok razgovarate, vidite mu jasno zube, a osmijeh mu je širok, želi vam zahvaliti što zbog vas ima ‘leptiriće’. Ukoliko se i smije od srca, nemojte se iznenaditi ako padne na koljena.

11. Voli vas grliti

On je tip koji vas želi zaštiti. Voli biti vođa i kontrolirati situaciju. Brine o vama na svaki mogući način.