kako-se-provesti-na-valentinovo-ako-ste-solo-kako-hr

Kako se provesti za Valentinovo ako ste solo | Kako pronaći srodnu dušu za dan zaljubljenih

Svi već uveliko planiraju kako će provesti Valentinovo, no ne i vi jer ste solo. Shvatite taj dan kao plod komercijalizacije i provedite ga na sebi drag način.

1. Posvetite se sebi

To što ste za Valentinovo sami odlično iskoristite da se opustite masažama i dugim kupkama. Počastite se savršenom čokoladnom poslasticom. Znanstveno je dokazano da ljudi kada jedu čokoladu imaju osjećaj zadovoljstva kao da su zaljubljeni

2. Organizirajte anti-Valentinovo tulum

To što niste jedini soler savršeno možete iskoristiti kao platformu za odličan tulum. Skupite svoje frendove koji su također solo i organizirajte ludi tulum. Poslužite kolačiće od razlomljenih srca i puštajte ludu i nimalo romantičnu glazbu.

3. Otiđite na party

U gradu je sigurno organiziran ludi tulum za solere. Nemojte ga propustiti. Osim što ćete se dobro zabaviti možda i upoznate nekog novog.

4. Organizirajte filmski maraton

Iznajmite par filmova (ratnih, horora, bilo što nije romantično) i pozovite svoje frendove. Gledajući zanimljive filmove zaboraviti ćete da je uopće Valentinovo.

5. Provedite noć surfajući

Odlično se možete zabaviti i surfajući internetom. Posjetite razsnetranice sa sadržajima koji vas zanimaju, proguglajte nove modne trendove, pročitajte što će se sljedeće dogoditi u vašoj omiljenoj seriji i sl.


Nemojte se previše nadati jer onaj tko se previše nada, taj se i razočara!

Pratite nas na društvenim mrežama

Ne budite sramežljivi, pridružite se Kako.hr zajednici, svaki dan naučite nešto novo i podijelite svoja znanja s drugima.