Kako vratiti duh Božića

Božić, vrijeme darivanja, vrijeme mira i ljubavi, a cijeli svijet se okreće materijalnom i zaboravlja prave vrijednosti! Što se dogodilo čovjeku da je izgubio smisao življenja? Vratimo Duh Božića!

Ovaj Božić odreknimo se skupocjenih darova i učinimo nešto lijepo za one bolesne i siromašne kojima je svrha Božića ono uistino vrijedno – DAVANJE!

Dok se većina ljudi slasti za blagdane puricom i mlincima, u svijetu umire od gladi i hladnoće za svaki naš treptaj okom, barem troje djece. Budimo humanitarno osvješteni i ne gledajmo samo na sebe, jer davanjem primamo…davanje je najljepša čovjekova vrlina, ona vrlina koja nam nakon toga grije srce i svaki puta kada darujemo nešto, osjećamo se Velikima, jer smo baš Mi oni koji su nekome i ovog Božića vratili osmijeh na lice..toplinu u hladne domove i zdravlje onima bolesnima…

Živimo život vrijedni življenja,darujmo sebe drugima…apeliram na sve one koji su u mogućnosti, učinite nešto dobro, pomozite drugima…Vratimo duh Božića u srca mališana koji su davno zaboravili na toplinu, ljubav i sreću!

Nije potrebno čekati Božić, učinite to SADA!

Zahvaljujem svima koji se daju srcem i dušom kako bi ostvarili svoju najveću ambiciju…spasiti nečiji život, pokloniti ljubav i ugrijati malena dječja srdašca koja će ispustiti suzu, ali ovoga puta suzu radosnicu jer će i njima pokucati Božić na vrata!

Pratite nas na društvenim mrežama

Ne budite sramežljivi, pridružite se Kako.hr zajednici, svaki dan naučite nešto novo i podijelite svoja znanja s drugima.