badminton live prijenos

Kako gledati izravni prijenos badmintona u Hrvatskoj putem VPN aplikacije

Gledajte prijenose  badmintona uživo uz hide.me VPN aplikaciju. Ako tražite uslugu prijenosa badmintona uživo, došli ste na pravo mjesto. Ovaj vodič za prijenose pružit će vam opcije za prijenose BWF akcije uživo tijekom cijele sezone.

Kako gledati prijenose BWF badmintona uživo

Možete gledati prijenose najvećih događaja u svijetu badmintona u samo nekoliko jednostavnih koraka:

  1. Preuzmite hide.me VPN aplikaciju
  2. Povežite se s lokacijom servera koja odgovara usluzi koju želite gledati. Na primjer, ako želite gledati indijsko emitiranje, povežite se sa serverom u Mumbaiju ili Chennaiju.
  3. Provjerite raspored prijenosa kojeg želite gledati, kao što je Hotstar (Indija) ili BT Sport (UK) i pronađite događaj koji želite gledati.
  4. Uključite se i uživajte!

Preuzmi hide.me VPN

Gledajte badminton besplatno na BWF TV na YouTubeu

Cijena: Besplatno

BWF TV je izvrstan izvor besplatnog prijenosa badmintona, te se mogu gledati prijenosi uživo i puni mečevi nakon prijenosa uživo. Pokrivenost je često ograničena u regiji u kojoj se sami događaji odvijaju, što znači da im se mora pristupiti s I.P. adrese negdje gdje nema lokalnih prijenosa – poput Sjedinjenih Država ili Kanade.

Saznajte više o prijenosu YouTubea uz hide.me VPN.

Želite li gledati prijenos na velikom ekranu? Saznajte više o svim načinima za dobivanje hide.me VPN-a na vašem TV-u.

Gledajte badminton u Indiji

Hotstar Indija

Cijena: Otprilike 20 USD godišnje

Hotstar prenosi Svjetsko prvenstvo u badmintonu te je pristupačniji od mnogih drugih usluga i dolazi u paketu s Disney+, što ga čini privlačnom svestranom opcijom.

Želite li ga na velikom ekranu? Saznajte više o svim načinima za dobivanje hide.me VPN-a na vašem TV-u.

Preuzmi hide.me VPN

Gledajte badminton u Ujedinjenom Kraljevstvu

BT Sport

Cijena: Od 15 GBP mjesečno na više

Živite u Ujedinjenom Kraljevstvu? BT Sport je vaša najbolja prilika za gledanje prijenosa badmintona uživo, a dostupan je kao dodatak Sky Sportsu. Također ćete morati navesti važeći poštanski broj i važeću kreditnu ili debitnu karticu UK/Irske.

Saznajte više o prijenosu Sky Sportsa uz hide.me VPN.

Želite li gledati prijenos na velikom ekranu? Saznajte više o svim načinima za dobivanje hide.me VPN-a na vašem TV-u.

Često postavljena pitanja u vezi badmintona

Što znači BWF u badminton?

BWF je kratica za Svjetsku badmintonsku federaciju („Badminton World Federation“). BWF je upravno tijelo sporta. Osnovano je 1934. godine i ima sjedište u Kuala Lumpuru, Malezija.

Koji su najprestižniji turniri u badmintonu?

Ljetne olimpijske igre općenito se smatraju najprestižnijim turnirom u ovom sportu, a slijede ih BWF Svjetska prvenstva. Ostali važni turniri uključuju All-England Open, Uber Cup, Sudirman Cup i Thomas Cup.

Tko su najbolji igrači badmintona na svijetu?

Iako se ljestvica stalno mijenja, najbolje rangirani igrači na početku 2022. bili su Mithun Manjanath od muškaraca i Malvika Bansod od žena. Oba igrača su iz Indije. Trenutačni svjetski prvaci su Singapurac Loh Kean Yew i igračica Akane Yamaguchi iz Japana, a Japan, Kina i Tajland drže razne naslove u igri parova. Pronađite trenutnu ljestvicu na web stranici BWF-a.

Kako se izračunava BWF rang lista?

Formula za rangiranje je komplicirana, ali se u biti svodi na učinak igrača u zadnja 52 tjedna na priznatim turnirima. Što više igrač pobjeđuje ili napreduje u turnirima, to je njegov rang viši.

BWF Događaji u 2022.

Trenutno je na BWF kalendaru 141 turnir. Ako tražite datume, kategoriju događaja ili grad domaćin bilo kojeg događaja, možete pronaći detaljan pregled na web stranici BWF-a.