kako-koristiti-vise-gmail-google-racuna-odjednom-kako-hr

Kako oporaviti Gmail račun | Podrška s prioritetom za oporavak računa

U određenim okolnostima poput onih kada otkrijemo da postoji velika vjerojatnost ugrožavanja računa mogli biste primiti pozivnicu za izravnu podršku. Takva podrška s prioritetom olakšava nam prikupljanje svih relevantnih korisničkih informacija povezanih s računom prije nego što odlučimo hoćemo li vratiti neki račun.

Prednosti podrške s prioritetom oporavka računa uključuju:

* Korisnici su sigurni da će primati Googleove obavijesti u vezi sa svojim zahtjevom za oporavak računa brže nego obično.

* Račun će imati prioritet prilikom obrade čime se osigurava učinkovitost i točnost postupka istrage.

* Korisnici imaju priliku pružiti dodatne informacije koje su važne za aktivnost njihovih računa.

Kako upotrijebiti podršku s prioritetom za oporavak računa

Podrška s prioritetom za oporavak računa trenutačno se nudi odabranim korisnicima na temelju pozivnice. Korisnici će u odgovoru na zahtjev za oporavak računa za koji je potrebna dodatna revizija putem e-pošte primiti vezu za pristup ovoj usluzi. Zahtjev za oporavak računa možete podnijeti na web-lokaciji www.google.com/accounts/recovery.

Plaćanjem podrške s prioritetom za oporavak računa upravlja se putem usluge Google Checkout.

Da biste upotrebljavali ovu uslugu, morate upotrijebiti vezu iz pozivnice dobivene putem e-pošte. Prije upotrebe usluge Google Checkout za ovu značajku svakako se odjavite sa svih Google računa. Za rješavanje problema u vezi s podrškom s prioritetom za oporavak računa pogledajte vezu “Oporavak Google računa” u potvrdi usluge Checkout poslanoj po plaćanju.

Pratite nas na društvenim mrežama

Ne budite sramežljivi, pridružite se Kako.hr zajednici, svaki dan naučite nešto novo i podijelite svoja znanja s drugima.