limun

Kako ostati zdrav – LIMUN, tajna koja se ljubomorno čuva!

Limun (citrus) je čudotvoran proizvod za ubijanje kancerogenih stanica i snažniji je deset tisuća puta od kemoterapije.

Zašto mi ovo saznajemo tek sada?

Zato što postoje laboratoriji zainteresirani za proizvodnju jedne sintetičke verzije koja će im donijeti golemu zaradu. Vi od sada možete pomoći jednom prijatelju obavještavajući ga da je limunov sok blagotvoran za sprječavanje te bolesti. Njegov okus je odličan i ne stvara one strašne posljedice kao kemoterapija.

Ako imate mogućnosti, zasadite limunovo drvo na terasi ili u vrtu

Koliko ljudi umire dok se ljubomorno čuva ova tajna, da ne bi bili pogođeni multimilioneri velikih korporacija. Kao što znate, stablo limuna je nisko, ne zauzima mnogo prostora i poznato je po svojim raznolikim plodovima. Možete uzimati limun na različite načine: možete jesti plod, cijediti ga i praviti razna pića i kolače. Pripisuju mu se različita svojstva, ali najbolji učinak ima na ciste i tumore. Ova biljka je dokazani lijek protiv svih tipova raka.

Antimikrobski agens širokog spektra

Djeluje protiv bakterijskih infekcija i gljivica, djelotvoran je protiv internih parazita i crijeva, regulira veoma visoki krvni tlak i živčane poremećaje te djeluje antidepresivno.

Izvor ove informacije je fascinantan: on potiče od jednog od najvećih proizvođača lijekova na svijetu, koji tvrdi da poslije više od 20 godina rada u laboratoriji od 1970. god. je ustvrdio kako limun uništava maligne stanice u dvanaest vrsta raka, među kojima je rak debelog crijeva, dojke, prostate, pluća i gušterače.

Sastojci ove biljke su pokazali da djeluju 10000 (deset tisuća) puta bolje od Adiamicina, kemoterapijske droge za usporavanje rasta kancerogenih stanica. Ono što je još iznenađujuće jest to što limun uništava kancerogene stanice, a ne utječe na zdrave stanice.