Vječni gulaš – sve bolji i bolji i tako zauvijek

Svi znamo da je gulaš najbolji ako se dugo kuha. Sastojci se omekšaju, razgrade i puste okuse. Što ga duže kuhamo, više se okusa izvuče i pomiješa. Dodamo li imalo alkoholnog pića, okusi će se još pojačati. A...

Kako sigurno kupovati meso i plodove mora: praktični savjeti

Nekoliko praktičnih savjeta vezanih uz kupovinu mesa i plodova mora, koji će vam pomoći da za pripremu obroka izaberete zaista kvalitetne namirnice.

Kako skuhati savršenu piletinu u umaku od šampinjona | Klasika s twistom

Ovaj recept donosi jednostavne korake kako biste kod kuće stvorili ovu ukusnu poslasticu koja će zadovoljiti Vaše nepce.

Kategorija - Gastro kutak

Kategorija postova o hrani i piću

Vječni gulaš – sve bolji i bolji i tako zauvijek

Svi znamo da je gulaš najbolji ako se dugo kuha. Sastojci se omekšaju, razgrade i puste okuse. Što ga duže kuhamo, više se okusa izvuče i pomiješa. Dodamo li imalo alkoholnog pića, okusi će se još pojačati. A što ako možemo gulaš kuhati, i jesti...