Pečenje mesa i ribe u pećnici na grilu | Naučite kako peči meso i ribu

Ovaj način pečenja na izravnoj toplini prikladan je za odreske, kotlete i druge razmjerno male i mekane komade mesa i peradi, kobasice, riblje popečke i ostale vrste ribe te neke vrste povrća.Budući da je...

Oblikujte podlogu od kruha ili tijesta i napravite ukusne kanape sendviče

Originalni francuski kanape sendviči bili su kriške kruha pržene na maslacu samo sa slanim inćunom ili dva na njemu. Danas se pod tim nazivom podrazumijevaju sva slana predjela koja imaju podlogu s dodacima na...

Kako napraviti kokošju juhu s rižom | Kokošja juha

Meka zrna smeđe riže u bogatom, krepkom kokošjem temeljcu daju pravu punoću, a prženi hrskavi listići badema bit će najprikladniji ukras.

Kategorija - Gastro kutak

Kategorija postova o hrani i piću

Kako pripremiti zimnicu s naljevom od octa, soli i začina

Većina povrća kiseli se začinjenim octom, a sastojci se razlikuju ovisno o receptima i osobnim ukusima. Najbolja vrsta octa za kiseljenje jest alkoholni, bijeli ili tamni. Idealno bi bilo ostaviti začinjen ocat neka dozori četiri do osam tjedana...

Pratite nas na društvenim mrežama

Ne budite sramežljivi, pridružite se Kako.hr zajednici, svaki dan naučite nešto novo i podijelite svoja znanja s drugima.