kako_shvatiti_da_ste_predugo_sami_i_trebate_vezu_kako_pronaci_curu

Kako shvatiti da ste predugo sami i trebate vezu | Kako pronaći djevojku

Biti solo ima svoje prednosti, ali nakon nekog vremena može negativno utjecati na vaš život. Kada je krajnje vrijeme da potražite partnera/icu?

Kako muškarci tako i žene za vrijeme koje su sami razviju određene navike, koje su sve samo ne lijepe i poželjne. Kako većinu slobodnog vremena tj. onog doma provodite sami, već ste zaboravili kako izgleda dobar spoj te praznine punite raznim aktivnostima. Muškarci u većini slučajeva postanu lijeni i pasivni.

U nastavku pročitajte kako pronaći djevojku i kada je za to krajnje vrijeme. S djevojkom možete ponovno dobiti sve što ste u razdoblju samoće izgubili.

Čini vam se da odbijate sve djevojke?

U prolazu vam se osmjehne lijepa djevojka, vi umjesto da se osjećate dobro mislite da vam se ruga. Duga razdoblja samoće mogu loše utjecati na vaše samopouzdanje što rezultira gotovo nikakvim kontaktima s novim potencijalnim partnericama. Osim toga nisko samopouzdanje je nadasve neprivlačno, zato je krajnje vrijeme da prekinete začarani krug.

Stvorili ste loše prehrambene navike?

Ako su vaši ormari puni hrane koju možete pripremiti za manje od 10 minuta, znajte da ste na lošem putu. Ne samo da ta hrana nije dobra za vaše zdravlje i donosi suvišne kilograme, nego uopće niste spremni potencijalnoj partnerici skuhati romantičnu večeru. Iz tog razloga imajte barem malenu zalihu tjestenine ili riže, te nekoliko namirnica, kako biste bili spremni za jednostavnu večeru u dvoje.

Postoji puno jednostavnih kuharica, što na internetu, što u knjigama, te je osvojite svojim kuharskim sposobnostima.

Razmišljate o kupnji mačke?

Naravno da je samački život ponekad usamljen, zato nije ništa neobično ako želite s ljubimcem unijeti malo živosti u stan. Možda mačka nije najbolji izbor za vas jer vam se lako može dogoditi da cijeli dan provedete s mačkom na kauču gledajući televizor. Možda bi bolje rješenje bio pas. Morali bi ga voditi u šetnju te bi bili prisiljeni izaći iz stana. Osim toga žene jednostavno ne mogu odoljeti muškarcu sa slatkim psićem.

Od “joypada” vas bole prsti (i ruka)?

Uopće nije problem prikratiti vrijeme zabavom s igricama, samo pazite da zabava ne postane ovisnost. Osim igranja igrica samci često upadnu u zamku igranja igara na sreću, kladionice, bavljenja sportom što je svakako najbolja opcija. Navika kao što i sami znate se je vrlo teško riješiti, što kasnije može utjecati na razvoj veze, a na početku može odbiti potencijalnu partnericu. Žene ne vole dijeliti svog muškarca s igraćom konzolom ili hrpom razdraganih prijatelja koji ga ispred zgrade čekaju za nogomet.

Za savjete o spojevima pitate mamu?

Vaša majka sigurno u svojoj glavi ima potencijalne kandidatkinje za vas. Kako bi izbjegli mogući spoj s brkatom sestričnom mamine frizerke, uzmite stvar u svoje ruke. Umjesto da se prepustite sudbini, sami napišite majci osobine i stvari koje tražite od buduće partnerice ona će ih sigurno sa oduševljenjem uzeti, te se pozabaviti traženjem za vas. Nikad ne znate, možda vam baš majka pomogne naći ženu vaših snova!

Ana Janušić