Kako shvatiti da ste predugo sami i trebate vezu | Kako pronaći curu

Biti solo ima svoje prednosti, ali nakon nekog vremena može negativno utjecati na vaš život. Kada je krajnje vrijeme da potražite partnera/icu?

Kako muškarci tako i žene za vrijeme koje su sami razviju određene navike, koje su sve samo ne lijepe i poželjne. Kako većinu slobodnog vremena tj. onog doma provodite sami, već ste zaboravili kako izgleda dobar spoj te praznine punite raznim aktivnostima. Muškarci u većini slučajeva postanu lijeni i pasivni. U nastavku pročitajte kada je krajnje vrijeme da si potražite djevojku s kojom ćete opet dobiti sve, što ste u razdoblju samoće izgubili.

1. Čini vam se da odbijate sve žene?

U prolazu vam se osmjehne lijepa djevojka, vi umjesto da se osjećate dobro mislite da vam se ruga. Duga razdoblja samoće mogu loše utjecati na vaše samopouzdanje što rezultira gotovo nikakvim kontaktima sa novim potencijalnim partnericama. Osim toga nisko samopouzdanje je nadasve neprivlačno, zato je krajnje vrijeme da prekinete začarani krug.

2. Loše prehrambene navike?

Ako su vaši ormari puni hrane koju možete pripremiti za manje od 10 minuta, znajte da ste na lošem putu. Ne samo da ta hrana nije dobra za vaše zdravlje i donosi suvišne kilograme nego uopće niste spremni da potencijalnoj partnerici skuhate romantičnu večeru. Iz tog razloga imajte barem malenu zalihu tjestenine ili riže, te nekoliko namirnica, kako biste bili spremni za jednostavnu večeru u dvoje. Postoji puno jednostavnih kuharica, što na internetu, što u knjigama, te je osvojite svojim kuharskim sposobnostima.

3. Razmišljate o kupnji mačke?

Naravno da je samački život ponekad usamljen, zato nije ništa neobično ako želite s ljubimcem unijeti malo živosti u stan. Možda mačka nije najbolji izbor za vas jer vam se lako može dogoditi da cijeli dan provedete s mačkom na kauču gledajući televizor. Možda bi bolje rješenje bio pas (ukoliko imate uvjete za psa), što znači da bi ga morali voditi u šetnju, te bili prisiljeni otići van stana. Osim toga žene jednostavno ne mogu odoljeti muškarcu sa slatkim psićem.

4. Od “joysticka” vas bole prsti (i ruka)?

Uopće nije problem prikratiti vrijeme zabavom s igricama, samo pazite da zabava ne postane ovisnost. Osim igranja igrica samci često upadnu u zamku igranja igara na sreću, kladionice, bavljenja sportom što je svakako najbolja opcija. Navika kao što i sami znate se je vrlo teško riješiti, što kasnije može utjecati na razvoj veze, a na početku može odbiti potencijalnu partnericu. Žene ne vole dijeliti svog muškarca s igraćom konzolom ili hrpom razdraganih prijatelja koji ga ispred zgrade čekaju za nogomet.

5. Za savjete o spojevima pitajte mamu?

Vaša majka sigurno u svojoj glavi ima potencijalne kandidatkinje za vas. Kako bi izbjegli mogući spoj s brkatom sestričnom mamine frizerke, uzmite stvar u svoje ruke. Umjesto da se prepustite sudbini, sami napišite majci osobine i stvari koje tražite od buduće partnerice ona će ih sigurno sa oduševljenjem uzeti, te se pozabaviti traženjem za vas. Nikad ne znate, možda vam baš majka pomogne naći ženu vaših snova! 🙂

Pratite nas na društvenim mrežama

Ne budite sramežljivi, pridružite se Kako.hr zajednici, svaki dan naučite nešto novo i podijelite svoja znanja s drugima.