savršen poklon za djevojku

Kako odabrati savršen poklon za djevojku za razne prigode

Evo načina kako ćete razveseliti svoju dragu i pritom ne potrošiti puno novaca!

1. Velike plišane igračke sa srčekima ili veliki jastuk u obliku srca.

2. Nešto od nakita: prsten, ogrlica sa srcem, medaljon ili narukvica s vašim ugraviranim imenima.

3. Cvijeće i omiljena slastica su klasičan ali uvijek lijep i romantičan dar.

4. Ako je vaša ljubljena osoba koja puno vremena provodi sjedeći i pati od bolova u kralježnici poklonite joj masažu. Možete i vi kupiti ulje za masiranje u drogeriji ili jednostavno unajmiti maserku da vam dođe izmasirati dragu.

5. Možete unajmiti zajedničku prijateljicu kao pomoć u kupovini haljine koju vaša draga želi. Neka prijateljica ode u zajedničko obilaženje trgovina i ona haljina koju najviše bude htjela vaša prijateljica mora zapamti i vas obavijesti. Vi jednostavno dođete poslije i kupite tu haljinu.

6. Napravite prezentaciju u Canvi. Ubacite zajedničke slike, ljubavne stihove, misli i želje. Isto tako možete i napraviti kalendar za tekuću godinu. Kalendar će se naravno sastojati od vaših slika za svaki mjesec drugačije. Dodajte malo srčeka i to je to.

7. Ako znate veličine koje nosi vaša draga kupite joj donje rublje, lijepo i sexy za zajedničke trenutke.

8. Omiljeni parfem nikako ne može biti kriv izbor.

9. Slijedi dar za jako zaljubljene. Ako se razumijete malo više u računala napravite vašu web stranicu. Stavite zajedničke fotografije, napišite zašto se volite, koliko se cijenite i kad jednom počnete, misli će same ići od sebe. Vjerujte ovaj poklon ne košta ništa ali svaka žena bi ga sigurno htjela jer time poručujete cijelom svijetu koliko vam je stalo do nje. A što je bitnije nego da vaša voljena zna da volite i želite samo nju.