skijaska oprema ski frankie

Kako iznajmiti ili kupiti osnovnu skijašku opremu – SKIJAŠKE CIPELE

Iz dugogodišnjeg iskustva i rada u skijanju, Ski servis “Racing Frankie” počeo je s radom 1997. godine. Vlasnik servisa je mr.sc. Ivica Franjko, učitelj i demonstrator skijanja, član DEMO TEAM-a od 1997. godine, pomoćni trener i serviser skija Ivice Kostelića od 1999. do 2006. godine.

Oni prate inovacije i tehnička dostignuća svih zastupanih proizvoda, te ista prenose Vama kako bi ponudili što bolje rješenje kod kupovine, najma ili servisa skijaške opreme.

Iskustvo koje Ski Frankie ima, je garancija kvalitete koju žele za Vas. Njihov cilj je, i uvijek će biti, da Vam omoguće što bolje pripremljene skije, a samim time i kvalitetnije skijanje.

REFERENCE:

– Serviser svjetskog prvaka IVICE KOSTELIĆA
– 7 godina rada u svjetskom skijaškom kupu
– 7 pobjeda u slalomu
– Kristalni globus
– Svjetsko prvenstvo – zlatna medalja
– Olimpijske igre – srebrna medalja

DOSTAVA NA PODRUČJU ZAGREBA

Nudimo uslugu dostave skija i snowboarda na području grada Zagreba ponedjeljkom, srijedom i petkom u periodu od 01.11. do 31.03.

Usluga uključuje dolazak po vaše skije, prijevoz do servisa i vraćanje nazad na vašu adresu stanovanja. Dostava skija za jedan ili dva para iznosi 30,00 kn, a za tri i više pari je besplatna.

ŠTO NAS RAZLIKUJE OD DRUGIH

Osim dugogodišnjeg iskustva i navedenih referenci, Ski servis Frankie je specijaliziran za servis, iznajmljivanje, prodaju i dostavu skija i snowboarda.

ADRESA

Ise Velikanovića 12
10430 Samobor
01/ 099/ 091/3367-444