Out Fit centar za rekreaciju i rehabilitaciju u Samoboru

fitnessof centar

Centar za rekreaciju i rehabilitaciju Out Fit pravo je osvježenje za sportsku scenu grada Samobora. Statistički, Samoborci su iznimno aktivni u sportskim aktivnostima te stalno povlače temu sportskih rezultata u Hrvatskoj i šire, a Out Fit centar, otvoren je kako bi Samoborcima i svima ostalima omogućio da se kroz vježbanje, druženje, vrhunsku edukaciju i fizičku aktivnost bolje brinu o svojem zdravlju.

Tako je Out Fit centar svojom ponudom prilagođen svim zaljubljenicima u sport, rekreativcima i svima čija je pažnja usmjerena na zdravlje i dobar osjećaj u vlastitoj koži.

Bez obzira na dob, spol ili kondiciju, u Out Fit centru, svatko može pronaći nešto za sebe.
Vlasnici centra kažu kako kod njih nema veze koliko imate godina – od 3 do 103, svi su dobro došli, jer zdravlje i kondicija jednako su dostupni i važni i djeci i odraslima.

Teretana i grupni programi

Birajte između 15 različitih grupnih programa koji pokrivaju različite interese vježbača: od statičnog vježbanja za jačanje core-a i posture, preko dinamičnog vježbanja vlastitim tijelom, do korištenja rekvizita i postizanja čak i najzahtjevnijih ciljeva. Vrlo je jasno kako će Out Fit zadovoljiti i početnike i profesionalce, a za očekivati je pojačana aktivnost i generiranje još više sportskih rezultata na samoborskom području.

Ukoliko ste dovoljno jaki i motivirani te iskusni, u vježbanju uživajte samostalno, na čak 1.000 kvadrata sportskog prostora. Sprave za cardio, fitness i slobodnu vježbu dostupne su u atraktivno uređenom prostoru koji će vas sigurno motivirati, a korisnici centra – i osoblje i vježbači, uvijek su spremni za odgovore na vaša pitanja. Naglasak se u Out Fit franšizi stavlja na edukaciju i sigurnost.

Vrhunske SportsArt sprave pružaju sigurnost pri izvođenju vježbi, a prostor s kavezom prilagođen za funkcionalni trening pružit će vam vrhunski užitak vježbanja.
 Također, postizanje rezultata jedna je od značajki kojima se vodi Out Fit, a osobnim pristupom svojim članovima i njihovim sportskim potrebama, centar može zadovoljiti čak i najzahtjevnije pojedince.

Dodatne pogodnosti koje nudi Out Fit centar

Kako nitko ne bi bio zakinut, Out Fit centar pobrinuo se da zadovolji apetite i najmlađih članova.

Roditelji mogu vježbati bez brige dok klinci uživaju na sportskim programima prilagođenima za njih.
Zapamtite, sportske navike za dobro zdravlje razvijaju se od najmlađe dobi.

Ukoliko niste sigurni da je vježbanje aktivnost za vas, prepustite se educiranim Out Fit trenerima koji će vas provesti kroz kratak proces „Mobility testa“ i utvrditi koliko ste pokretni i fleksibilni, a u skladu s tim, preporučit će vam korektivne vježbe i aktivnosti koje će vam pomoći da se ponovno bez problema sagnete poljubiti svog mališana ili npr. zavežete cipele.

Šalu na stranu – sudjelovanjem u aktivnom životu građana Samobora i kroz društveno korisne aktivnosti, centar planira približiti vježbanje svima i razbiti predrasude o teretanama.  Jer vježbanje nije teretana, a teretana nije bodybuilding ili mršavljenje. Vježbanje je stil života i čeka upravo na vas.

Vidimo se u Out Fit centru.

Moglo bi te zanimati: >>> Kako zadržati motivaciju za vježbanjem <<<

Ana Janušić