kako_skinuti_grudnjak_jednom_rukom

Kako skinuti grudnjak jednom rukom

Skidanje grudnjaka jednom rukom je umijeće. I oni najiskusniji s vremena na vrijeme zataje i osramote se. Predstavljamo vam malu školu skidanja grudnjaka – trkom u ladicu po jedan njen primjerak i vježbajte. Vještina koju svaki pravi muškarac mora svladati!

Da bi uopće krenuli skidati grudnjak postoji nekoliko predradnji koje obavezno morate obaviti. Ruke moraju biti zagrijane. Ući pod majicu drage s hladnom rukom je fatalna greška na samom početku. Niti je ugodno, a može povećati nervozu (pogotovo ako po prvi put sami skidate grudnjak). S obzirom da ćete preko majice teško vidjeti otkapča li se grudnjak sprijeda ili straga, nježno joj milujte grudi. Ako napipate plastičnu kopču sprijeda, tada se tu grudnjak i otkapča, no ako je nema naprijed, razumljivo – otkapča se straga.

Nakon toga lagano uđite rukom odozdo ispod njene majice i napipajte tvrđi dio tkanine na grudnjaku (ako se radi o stražnjoj kopči, ona se nalazi na sredini leđa).

1. Grudnjak s kopčom na kukice

Najčešći grudnjak koji koristi ženska populacija je upravo ovaj tip grudnjaka. Najgori primjerci imaju četiri kukice, dok standardni imaju dvije. Pristupite kopči tako da nježno zavučete ruku pod istu i na donji dio kopče postavite srednji prst, a sa gornje strane je fiksirajte kašiprstom. Palcem pomaknite gornji dio kopče na koju god stranu se već otkopčava, približavajući drugu stranu kažiprstom i srednjim prstom. Nemojte ispuštati kopču dok god niste sigurni da je grudnjak otkopčan. Ako ispustite kopču, a jedna kukica ostane i dalje zakopčana, teško ćete skinuti grudnjak jednom rukom.

2. Grudnjak s kopčom „gore-dolje“

Kopča gore-dolje rijetko se nalazi na grudnjacima novije proizvodnje, ali je česta kod kupaćih kostima. Ponovite postupak fiksiranja sa srednjim prstom, a kažiprstom i palcem dio grudnjaka na kojem ne ostaje prišivena kopča pomaknite prema gore. Grudnjaci se znaju zafrkati, pa ćete možda dio bez kopče morati spustiti dolje.

3. Grudnjak s prednjom kopčom

Najjednostavniji grudnjak za skidanje, kojeg često nose žene sa manjim grudima. Ovaj tip grudnjaka ima kopču između košarica za grudi i uglavnom se skida pritiskom na sredinu kopče.